Om denna sajten

“Byte i Billeberga”

Det är många tågresenärer som hört de orden från konduktören under åren. Billeberga byggdes som en förgreningsstation. En station som var större än vad samhället kanske befogade. En station som var en viktig länk i järnvägssystemet. En station som nu, 150 år efter sin tillkomst, fortfarande är en vital kommunikationslänk.

Denna webbsajten är tillägnad Billeberga station, då och nu. Läs mer här.

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized och taggat . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
  • kategorier

  • arkiv

  • senaste inlägg

  • senaste kommentarer

linje med stationssymboler

©2010—2018 Claes Jonasson Design LLC. All rights reserved. Alla rättigheter förbehålls. Alla bilder, video och annat innehåll på denna webbsajt är upphovsskyddat under amerikanska, svenska och internationella lagar om upphovsrätt. Icke auktoriserad kopiering, helt eller delvis, är uttryckligen förbjuden.

Sajten utvecklas och underhålls av Claes Jonasson Design LLC.