Vi behöver din hjälp

Har du bilder eller information från Billeberga station eller banorna mot Landskrona, Helsingborg eller Eslöv (fd L&HJ)? Det kan vara gammalt eller nytt, mycket eller litet — allt är välkommet. Vi är alltid på jakt efter mer material för sajten.

Hör av dig till oss och berätta vad du kan bidra med. Eftersom detta är en ideell sajt, blir det ingen betalning för insänt material, men vi ser till att ange källa för information och foton. Så äran att du hjälper till att bevara och tillgängliggöra historia blir din belöning.

Solnedgång över Billeberga Station

När du bidrar med material, ger du Claes Jonasson och Film & Company LLC rättighet att använda det materialet på denna webbsajten och i andra former (tex tryck), så länge det handlar om Billeberga station och Landskrona & Hälsingborgs Järnvägar. Du behåller givetvis alla rättigheter till materialet du bidrar med.

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized och taggat . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
  • kategorier

  • arkiv

  • senaste inlägg

  • senaste kommentarer

linje med stationssymboler

©2010—2022 Claes Jonasson Design LLC.

Terms of use | Privacy Policy | Disclaimer

Sajten utvecklas och underhålls av Claes Jonasson Design LLC.