Det byggs i byn

Nya lägenheter i Billeberga (Artikel i Skånskan) ser man inte var dag (eller ens varannan). Så därför är det mycket positivt att det snart blir 18 nya lägenheter i byn. Byggherrarna Stefan Persson och Robert “Tjoffe” Nilsson motiverar bygget med att byn är trevlig och att här finns bra kommunikationer till Malmö och Lund. Än en gång bidrar järnvägen till byns utveckling.

Historiskt har det inte varit något överutbud av lägenheter i Billeberga, men visst bör man kunna bo i en by i Skåne även om man av någon anledning inte kan eller vill ha hus. Därför är det goda nyheter att det är just lägenheter som byggs nu.

Önskar allt det bästa till byggarna och att alla lägenheterna blir uthyrda i god tid till att de blir färdiga. Enligt uppgift är de flesta redan uthyrda, vilket är ett gott tecken.

Detta inlägg är publicerat i Billeberga. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
  • kategorier

  • arkiv

  • senaste inlägg

  • senaste kommentarer

linje med stationssymboler

©2010—2022 Claes Jonasson Design LLC.

Terms of use | Privacy Policy | Disclaimer

Sajten utvecklas och underhålls av Claes Jonasson Design LLC.